Personvernopplysninger

Personverninformasjon

Orkla Confectionery and Snacks – Behandling av personopplysninger ved New Energy sin konkurranse «Vinn 1-års medlemskap hos valgfritt treningssenter».

For at du skal kunne delta i kampanjen, vil vi lagre opplysningene du deler med oss ved registrering på kampanjesiden.

Personopplysninger som oppgis vil kun bli benyttet for administrering av kampanjen, samt til publisering av vinner på merkevarens Facebookside og kampanjeside dersom vinner har samtykket til dette. Hvilke personopplysninger som brukes vil kunne variere noe fra kampanje til kampanje, men inkluderer typisk fullt navn, e-postadresse, adresse, postnummer, poststed, telefonnummer, bilde (r) og eventuelle andre bidrag som fremgår av sammenhengen.

Dersom kampanjen innebærer premiering, vil vi kontakte deg.

Vinnerne vil bli kontaktet via e-post eller telefon etter trekning.

Opplysningene om deg vil slettes så snart kampanjen er gjennomført og de vil ikke brukes til noe annet enn din deltakelse i kampanjen. Opplysningene slettes senest 30. mars 2023.

Vårt grunnlag for bruken av personopplysninger er å gjennomføre en avtale med deg, nemlig din deltakelse i kampanjen, vår berettigede interesse i å drive markedsføring.

Orkla Confectionery & Snacks Norge AS (postboks 13 Skøyen, 0212 Oslo) er ansvarlig for kampanjen og du kan bruke dette skjemaet ( privacyportal-eu.onetrust.com) for å kontakte oss om vår bruk av dine personopplysninger.

For øvrig har du mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.